family

family

TUKUL OFFICIAL WEBSITE DA OK........

Akhirnya masaalah TUKUL official website berjaya di selesaikan and now u can go to the website.

Budak2 sales aku balik dgn senang hati dari kerja2 marketing...terus ja capai water jet basuh kereta chet...kalau basuh kereta aku kan bagus .....Takpa sekali-sekala bagi chan lah kan takkan nak control jer diorang 24 jam lama2 boring pulak diorang.


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih