family

family

JALAN-JALAN DIPAVILION DI PETANG AHAD...

Hehehehehe....sebenarnya aku ni sorang yang paling malas kalau nak berjalan-jalan dengan family, hendak2 nya waktu hari Ahad. Tapi bila dah kena pressure ngan wife and anak2 aku pun cergas lah (siap wife aku ngadu kat Cik Puan Wangi lagi thru Skype, kata aku ni malas nak jalan2). At last kita pun setuju lah nak merayau-rayau kat Pavilion. Sejak buka shopping mall ni baru ni lah aku nak menjejakkan kaki aku kat situ. Macam mall biasa ja Pavilion ni cuma banyak kedai-kedai branded kat situ. Takda la apa2 yg aku beli kat situ cuma jalan ja kat situ,
selebihnya kita berposing ja la.




















WAH WAH BUKAN MAIN POSING LAGI TUH





2 comments:

Anonymous said...

wah, wah brader...saip posing pakai baju Empire of Ink tu....cayalah

Wangi74 said...

nampak mcm rocker..muka org cerdik pandai dgn rambut panjang paki cermin mata..mmg typicalkan muka cerdik:)

Hehehe..berjaya gak taktik ida erk..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih