family

family

MY FAVOURITE PLACE AT HOME

TV area kat rumah aku...tempat paling aku suka lepak..Disitu lah aku menonton tv, dvd, update blog, marah anak2 , petik gitar, membaca semuanya kat situ. Masa aku berduit sikit dulu, aku dah belasah beli home theater system..so perasan lah aku konon2 tengok wayang kat rumah...

Salah satu sebab aku ni jarang berjalan-jalan, banyak masa aku habiskan dirumah ni, cuma sejak aku bekerja sendiri ni jarang lah dapat aku melakukan benda2 yang aku minat ni. Banyak la DVD aku beli kadang2 sampai berabuk tak sempat aku menonton. Last2, orang pinjam (ambik terus) aku pun lupa lah nak mintak balik.

Semenjak dua menjak ni pulak suka lah aku menonton movie kat panggung wayang...lagi lah aku tak melayan home theater system aku ni. Cuma aku belum boleh bawa semua anak aku ke panggung wayang lagi...yang selalu ikut pun Farhan aje...Farhana tak boleh bawa lagi mau hangin satu panggung kat aku...suara dia ja sure boleh kecoh satu panggung..kena tunggu dia besar sikit.

Lagi satu hobi aku ialah main gitar....tapi takdek lah hebat sangat aku main setakat boleh aja lah. Asalnya aku beli gitar tu untuk si Farhan kununnya nak belajar gitar...last2 bapak dia lah yang lebih.Disebabkan area tu area kegemaran aku so, segala susun atur barang2 di situ aku lah yang buat. Cuma sejak ada anak2 ni jadi berselerak lah juga area tu yang mana boleh mendatang kan marah jugalah.

1 comment:

Lynna said...

helo hai..thanks for visiting my blog.. anyway, good blog and very nice to read every info in it..especially bout perkembangan malaysia nowadays..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih