family

family

BREAKFAST AT NASI LEMAK KAMPONG PANDAN

Pagi Ahad ni..patutnya ada breakfast dengan Azila and husband ...last minit dia ada lah pulak masaalah technical yang tak dapat dielakkan..dia on the way ke Bukit Tinggi for holiday..cuti2 Malaysia. Disebabkan free je pagi ni..aku pun plan jer lah makan nasi lemak di Nasi Lemak Kampung Pandan.

Aku dah makan nasi lemak diorang ni dari aku kecik dulu sampai la dah tua skrg ni.

Abis je breakfast hujan pulak..payung tinggal di kereta...apa lagi acara mengambil gambar lah aku kat gerai tu.Haaaa tu dia ibu dan anak-anak nya

Farhaneez dah pandai posing lah....tapi sama ja cara posing dia tu...tengok lah Cikgu dia tu Farhana

Ek elehhh..Ayah pun nak tumpang sekaki tu ............

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih