family

family

NAMECARD DESIGN BARU OK KE??

Tadi malam aku ambik name card utk sales staff aku...Ryan..seperti biasa design by designer aku yang hebat Mr. Erman. sambil tu ada la juga beberapa perkara yg aku disscus ngan dia


Bahagian depan


Bahagian belakang

1 comment:

Dakjaat™ said...

ok tuh .. dah design .. dah buat .. kalau tak puas hati .. nak buat camne? terima je la.. hooo!

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih