family

family

MY TALENTED FRIEND.....MR. ERMAN


ERMAN......antara insan yang kreatif yang pernah aku kenal..Logo TUKUL adalah hasil dari tangan beliau disamping input dari aku dan Suhaimy. Design lori aku tu hari dia lah yang design..

Seronok tengok orang berniaga benda-benda macam ni, berniaga menggunakan bakat...
Dan yang paling terbaru dia berniaga T shirt yang ada grafik design..nanti aku akan attachkan design tshirt tu kat blog ni..

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih