family

family

WANTED-MBO GALAXY AMPANG

Boleh tahan lah cerita Wanted ni tak lah best sangat, sebab ada Angelina Jolie tu yang nak tengok sangat tu....sebenarnya aku nak tengok Hancock tapi Asan dah tengok pulak.

Dan yang paling tak bestnya aku lupa la pakai cermin mata.....so macam tak puas jer lah nengok nya hemhhhhhh.......


Tak dapat tengok dapat ambik gambar sebelah poster pun jadilah...



Peh sejak kebelakangan ni, bro ni pandai lah bergaya..........ada iras2 Hancock tu....

Bergambar lah jugak kat poster Wanted ni ..........................



Lepas habis wayang termenung lah dibuatnya.....perut lapar......dua2 merenung menu kat dinding kedai mamak tu....


Last2 minum je lah dah pukul 2 pagi dah pun.........................................

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih