family

family

TUKUL TRIP DI KEDAH (5)

Kami juga berkesempatan ke dusun buah2 an En Fuad salah seorang pengusaha hardware juga.....ada juga hal menarik disini

  • Lembu kepunyaan En. Fuad suka makan buah2 an .....rambutan
  • Dapat memetik buah rambutan.....dah lama tak pergi ke dusun buah2 an nih...dan kita buat dusun tu mcm dusun kita sendiri, sampai penuh but kereta kita sumbat buah2 an tu............ hehehehehe

3 comments:

azila said...

zaidi, nnti smpi KL,inform i k,nmpknya x sia2 i upload gambo si helmi pki t shirt TUKUL u tu,ramai yg bertanya arini,wah!! kena bg reward kat i nih bro wakakaka :D

Wangi74 said...

wah..cempedak..wah...tunggu-tunggu chek balik nanti..nak makan benda2 ni semua..:).Mula ingatkan lembu tu kuda tp bila tgk tanduk baru nampak cam lembu tapi awatlah kurus sangat lembu tu..hehehe

Zaidi Zainal said...

azila : sure boleh tu pastu sapa2 yg nak beli skrg jual kat Gempak Selebriti Melaka

Manis : Ha lembu anak lagi kot...hehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih