family

family

TUKUL TRIP DI KEDAH (3)

Ada satu yg menarik semasa di Kedah ni, seseorang yg amat istimewa......cuba tengok gambar di bawah ni....



Nama kedai ni Mujahidin Enterprise....pelikkan...tapi sebenarnya memang owner dia Hj. Murad bekas pejuang Mujahidin yg pernah berjuang menentang tentera Russia di Afghanistan.

Disebabkan dia sudah biasa berjuang, cara business and life dia very simple...kagum aku dgn Tuan Hj. Murad ni.

Kat bawah ni rumah Hj Murad tu.....very kampung environment ..........rumah tokey hardware yg sale beratus ribu sebulan...




Tuan Hj Murad....yg pakai kupiah putih tu lah orangnya

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih