family

family

TECHNOPRENUER ACADEMY PROGRAM

Haaaa...jangan tak tau...partner aku Suhaimy sekarang dah jadi trainer untuk TECHPRENUER ACADEMY PROGRAM..(TAP).

Kerja dia memberi taklimat (talk) kepada graduan2, bakal2 usahawan dan usahawan yang dipilih oleh Kementerian Pembangunan Usahawan (MDEC) dlm program TAP ni.

















Ni lah dia "student" Suhaimi di Kedah dan Johor.

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih