family

family

SORANG JER LUNCH KAT BURGER KING MUTIARA DAMANSARA

Haaaaa...tercapai la juga aku nak menjamah Burger King.....memang dari minggu lepas lagi terasa nak makan tu...sejak Suhaimy kata dia makan lunch Burger King dengan wife dia tu hari....sorang jer aku kat situ sambil mencuci mata kat situ heheeheheh.........lunch hour ramai orang kan...huhuhuhu....
Ni la dia Black Pepper Whopper...bila da makan tu....tak boleh makan selalu macam muak jek aku rasa.

Tapi pelik ja la sorang jer duduk kat situ hehehe rasa macam senyap jer....best kalau ada kawan tu adalah benda2 nak borak...

1 comment:

Wangi74 said...

Lama gak tak makan fast food ni..i ni kalau makan fast food pastu ni ada perasaan guilty..hehehe..konon2 health conscious..tp kalau minum kopi bercawan sehari takpe..ehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih