family

family

SAMPAI DAH DI ALOR SETAR

Pukul 3 ptg tadi aku bertolak dari ofis ....dalam kul 5.30 aku lepak jap kat R&R Tapah (lupa lak snap gambor masa kat Dunkin Donuts tuh...perut lapor sesangat)

Pukul 7.30mlm baru sampei tu pun ambik kat 45 minit mencari location hotel yg dah di book...Hotel Star City.

Malamnya dinner..dgn Persatuan Pengusaha Hardware Melayu Kedah......(lupa lagi snap gambor reason yang sama lapor sesangat).

Tengok besok la camana.....camera dalam beg Suhaimy nih....ada lagi beberapa tempat lagi nak gi nih....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih