family

family

KENA SAMAN LA PULAK

Tengahari tadi kononnya lapar sangat lah tu aku, tergesa-gesa lah aku dengan Azhar mencari kedai makan utk lunch lupa lah pulak nak pakai seat bealt.....hemh apa lagi tengah seronok berbual tak perasan depan ada road block, abang polis hensem yg pakai uniform putih suci tu pun menahan lah aku....tak nak cakap banyak aku ambik jer surat saman tu takda kautim2 nya berdosa tau bagi rasuah...hehehehehe padan lah muka aku huhuhuuhu....


Surat cinta dari PDRM

7 comments:

Redmummy said...

saman tu jangan delay...

kang jadi cam sirman

beribu2 lemon dikumpulnyaaa

first time bang aku datang sini, setelah sekian lama ko menjadi pemerhati dan pembaca blog aku

sorry lah, aku x bloghop, x de masa gila bang, memalam dok buat entry utk esoknya

anw..nyampahlah aku ngan nama pertama ko tu, remind me to someone

so aku panggil bang jenal leh tak? ada nama lain x?

ahahahha hamung, nama pun jadi issue

Zaidi Zainal said...

Redmummy, memang nak bayor besok tu takut tak leh renew roadtax lak, tang nama tu Jenal nama bapak den panggil En Tukul boleh la tu

JoePerantau said...

eh, aku 35 lah,pasal ko tulis "abang Joe" wakakaka

oRanGeLiLY said...

adui..saman...berapa hengget tuh?

Zaidi Zainal said...

orangelily: tak byk 80 hengget jer tu tp duit le jugak kan

Aien cute said...

erm... pernah ngak terkena dulu, ngah nak cepat, kelam-kabut driving, selekoh tu pulak ada abg polis... erm, senyum2 pastu kata ngah kejar masa. Abg polis tu ingat kita study, siap kata ngupa kita macam anak sedara dia.. sebaik lah lepas tak kena saman.. kalau tak melayang lah duit kita!

hehehe

cHaDacHaDa said...

rasa boleh mintak discount kan?
takpun tunggu dia bukak hari bayar saman.
dapat discount.
ala2 mega sales.

kuikuikui

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih