family

family

DURIAN????




Durian.......................aku ni sebenarnya orang yang bukan sangat suka durian nih....ada masa kalau aku teringin aku akan makan berulas-ulas.....ada pulak masanya bila ada sebakul durian tu mau seulas jer aku belasah....

Tadi petang adik ipar aku Boy ada menghantar beberapa biji durian kat rumah ni...and skrg ni tengah mood kurang selera lah nak makan durian nih seulas juga lah aku belasah. Diorang baru balik dari Melaka...datang dari dusun atok wife aku di Jasin durian nih...

Sebenarnya tu hari aku baca blog Ceraamon tu hari tengok dia makan durian cam best jek...

3 comments:

cHaDacHaDa said...

wahh!
menitik air liur kat keyboard!

sodap nampak!

Zaidi Zainal said...

memang nampak sedap tapi tak berselera pulak lah nak makan tu

Wangi74 said...

wah..my favorite..alahai

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih