family

family

1ST DAY OF JULY 2008

Macam post aku yang lepas kununnya nak lepak kat rumah ada fenin-fenin lalat..tapi gi opis meriah je kat sana...maklum ada dua staff dalam perancangan nak buat staff loan so nampak lah semangat je kerja2 diorang hehehe....



Cheeeewah rajin betul tu menyapu..Dean nama dia dah 5 tahun dah bekerja dengan aku...



Salah seorang salesman aku En Rosli....bagus2 buat lagi sale banyak2 ye.................




Boss-boss TUKUL yang sedang bertungkus lumus buat kerja ni...(yes besok kita brainstorming di Bukit Tinggi).....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih