family

family

MEREDA KAN FARHAN

Lepas dapat result UPSR semalam, aku tengok Farhan macam down sikit...., dia target 5A, kawan2 rapat dia semua dapat 5A...aku dan Cik Puan Farida tak letak target pun untuk dia..yang penting dia ok je....aku taknak dia dapat 5a sebab menghafal....tapi bagus lah...dia pandai buat target untuk diri dia sendiri....dan target dia adalah yang terbaik.....apa-apa pun ayah tetap bangga dengan Farhan.

Saja lah aku tanya dia nak makan kat mana-mana ke....jawapan standard dia...tak kisah mana-mana pun...hemh ibunya ajak makan KFC jer lah...ok la janji bawak dia keluar..


Si Farhaneez kebelakangan ni dah pandai berposing, hehehe berkat tunjuk ajar cikgu dia si Farhana........

3 comments:

oRanGeLiLY said...

hii..kite ader contest kat blog. sile la join. adiah menarik

azila said...

HUGE CONGRATS TO FARHAN!
yg x bole blah si farhana ckp, abg dia dpt 10 hey!(A) x thn dgn pelat dia,wakakakakaka

lily lotus said...

he did his best..takpe ada 2 lg jambatan utk dia..PMR n SPM..shud aim for straight A's..aminnn

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih