family

family

LUNCH AT IKEA


Lunch tadi boring tak tu apa nak makan tapi perut lapar sangat....sebab terskip breakfast....lunch hour tak ada idea nak makan apa....bagi idea kat Suhaimy ajak makan kat IKEA......aku suka meat ball ......hemh maka belasah lah aku benda tu.......lapar sangat sampai lupa bawak kamera....

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih