family

family

KHAMIS NI AKU KE JB-SABTU NI AKU KE MUAR

Aku akan ke Johor Baharu...Khamis ni ....ada hal sikit pasal bisnes..jumpa distributor ..Sabtu aku balik Muar jap....ada hal family.......

Tapi gambar ni takda kena mengena dengan ini cerita saja upload sebab....aku rasa aku suka dgn gambar Farhaneez ni.....

5 comments:

Dakjaat™ said...

every week ade travelling ke? payahnyer kerja ... huhuh!

Zaidi Zainal said...

kerja sendiri bro....biasalah

lily lotus said...

big bos ni mestilah ke sana sini ;)

pearlEJ said...

hikss... comeyyyy..... ej pun suka tgk gambar nih bro... dia punya renungan tuuuu.. fuhhhh.... :D

zaidi Zainal said...

lily...big boss yang tak seberapa nih hehehehe

Ej....comey kan....i pun balik kerja terus ngadap dia jer

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih