family

family

KENDURI ....(BAHAGIAN 2)

Muka happy nak sampai kat rumah atok dia....tapi anak2 aku panggil ayah aku Babah.....

Makanan yang ada kat majlis nih.....roti jala...ketupat...ketupat??? (macam raya pulak)...satay..dan macam2 lagi lah
Ramai juga lah sedara mara adik ipar aku tu datang maklum lah...adik beradik dia jer 9 orang semuanya dah kahwin and dah ada anak...belum campur lagi sedara-sedara aku lagi tu...

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih