family

family

JUMAAT

Demam dah ok....hemh batuk dan selsema pulak aku.....so update pendek2 jer la....

1/2 day jer kat opis.  Pi bengkel mengecat aku...check kereta Azhar dia hantar Frontera dia..
Sembahyang Jumaat pun kat situ..

Pi Bangi...Malaysian French Institute...ada demonstration pasal NGV...teman partner aku si Taqiuddin nak tahu sangat dia pasal product ni..hemh boring aku....at the same time ..Erman designer TUKUL call aku bg quotation on TUKUL signboard fuhhhhh mahal gak..

7 malam aku sampai rumah...

4 comments:

Wangi74 said...

Tokey..i ingat nak contact erman ni lah..i pun nak buat logo for ACC..i dah pergi kat blog dia tunggu camne nak contact dia jek

oRanGeLiLY said...

bizi betul tokey ni

Zaidi Zainal said...

CIK PUAN....i ve informed him about your intentioned and i dah bg tau dia what is all your business about....

orangelily....memang bz siket la aan

Wangi74 said...

Thanks boss..office dia kat mana eh..manalah tahu mike free leh gi singgah ke kat tempat dia

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih