family

family

AHAD.............LAGI...

Hari Ahad ni takda special....cuma pagi tu aku breakfast di Nasi Lemak Kampung Pandan....lepak situ sampai kul 11.00 kebetulan cousin aku Mendan ada juga kat situ...so aku bual2 lah ngan dia..Plan nak gi Jaya Jusco(JJ) nak cari kasut.....dah dekat dengan JJ Maluri terus lah aku ke situ.

Saja aku cari kasut kerja....selama ni aku dok belasah kasut Bally yang Suhaimy bagi tu..sayang lah pulak kan, dah lah mahal kasut tu....so nak cari kasut yang murah2 jer ...boleh lah aku belasah...sebab lepas ni aku banyak kerja kat luar....

Aku belasah kasut BATA jer.....................RM69.99....

Pastu aku pun pusing-pusing la JJ ni....kunun nak cari kasut jer....terjebak lah aku beli sehelai seluar katok....murah jer RM9.90 hehehe aku dok rumah suka pakai seluar katok......heheh sori takdok gambo seluar tu

Maka beratur la aku kat kaunter ni nak bayar seluar katok aku tuh..

Heheheh....Cik Puan Farida...terberkenan lah pulak ngan sport handbag ni....nasib baik ada 50%
discount....tak sampai RM100.00 pun....sukalah dia beli sport handbag dia kata besar boleh letak botol susu....nasib baik ler minat yang murah je kan....hehehehe kot-kot dia minat Prada ke LV ke.... peh....tak mampu aku.....


3 comments:

lily lotus said...

nice bag ;)

Wangi74 said...

Untung you dapat Ida tak kaki mengorder or kaki shopping macam orang yang menaip ni..hehehe.

Zaidi Zainal said...

lily lotus - murah jer tu
cik puan - ha ye la tu....laki dia lah pulak yg kuat mengorder...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih