family

family

FARHAN UPSR

Besok anak aku Muhammad Alif Farhan aka Farhan yg memanjang control kehensemannya itu akan menduduki peperiksaan UPSR. Aku nampak dia melepak jer...ndak2 bulan pose ni kerjanya tido jer lah....Takdalah aku nak marah memang aku suruh dia relaks2 kan kapla otak dia...Masa 1st trial exam tu hari dia dapat 4A 1B, 2nd trial dia dapat 5A.....kira ok la budak kontrol hensem ni.....so malam ni awal dah tidonya..


Kena budak perempuan ni Farhana, pulak siboklah aku on laptop ni maka 10 kali sibok lah dia menempek kat situ...nak memblog juga la kot tu gamaknya......


6 comments:

oRanGeLiLY said...

gudluk utk farhan dr farhan jugeee

Zaidi Zainal said...

orangelily-on behalf of Muhammad Alif Farhan, thank u to Sis Farhan

azila said...

a very gud luck to farhan! all the best ya!

~aunt azi & uncle helmi~

kaklia said...

selamat berjaya buat farhan yg macho....anak sedara i pun ada yg ambik UPSR...doa kan yg terbaik buat mereka....:)

Dakjaat™ said...

hekhek! ;p buatlah blog utk dia zaidi .. hahaha! nak tengok camne beliau berblogging .. blogging dari umo camtu . fuh~ salute sama dia .. =)

Zaidi Zainal said...

Dakjaat-anak aku si farhan tu dah sibuk suruh ngajor menggoblog dah ni tengok lah lepas exam tu aku ajar la dia kot

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih