family

family

TUKUL NAK UCAP SELAMAT HARI RAYA

7 comments:

pearlEJ said...

Selamat Hari Raya Aidilfitri... ehehehe tengok gambar tu zaidi nmpk mcm otai rock arr.. abg ramli sarip... :D

etomyam said...

peeergh, segak-segak belako, selamat hari raya

kaklia said...

selamat hari raya zek....:)

Arif said...

ala...raya kat selayang je...kampung pun kat selayang baru...

Ceera said...

selamat hari raya, maaf zahir batin.. =P

Aien cute said...

Selamat hari raya maaf zahir dan batin. Lynn amik kesempatan sekiranya ada terkasar bahasa dan budi bicara semada dalam perbualan or msg box comment harap dimaafi.

macam mana ngan susu tu? ada perubahan tak? kalau ada apa2 bagi tahu nyer... sebab kalau salah goncang susu tu, rugi jer beli...sebab cara kena betul baru dapat tahu keberkesanannya

cHaDacHaDa said...

selamat beraya sakan bang.
sorry klu tergurau lebih.
relaks ahh.
kata macho,gaya rocker.
muahaha.
*ayat haku mmg nak kene pelempang abang ni.muahahaha.

ampun banggg~~

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih