family

family

TUKUL LIGHT BOX

Tukul Reatail Outlet or soon will be known as TUKUL BUTIK LOGAM, 1st rebranding outlet akan di buka di Taman Setiawangsa.....signboard pun akan tukar tapi belum finalized yang mana lagi nih.. agak2 yang mana ok antara dua kat bawah ni...


Yang bawah ni pulak...signboard lama

4 comments:

kaklia said...

i suka yg no 2 tu zek...mcm tak serabut sgt...heee....

oRanGeLiLY said...

aan suke yg 1st..heheheheh..nmpk mcm cerie n mude ranggi bergaye

dakchomey said...

prefer no 2..

Arif said...

ala..number 1 lagi lawa...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih