family

family

TAKDA YANG MENARIK SANGAT ARINI

Hari ni aku berjaya pergi ke ofis....sakit belakang dah settle sikit...walaupun ada sentuhan2 manja bila bergerak terasa kengiluannya itu...Pukul 12.30 aku dah gerak berjalan-jalan keliling KL cheewah...bukan berjalan-jalan tapi pi melawat-lawat customer yang lama aku tak jumpa selama ni salesman je gi ambik order...nampak gaya diorang dah lemau.....malas nak buat kerja gaji nak besar commission pun nak tapi kerja malas chetttt...podah...so aku pergi Bangi tadi tengahari tada lah buat apa cuma tanya khabar maklum lah dah dekat nak raya ni kan.......takut lupa lak customer ngan aku.

Balik dari Bangi terus balik Melawati....pi kedai accessories kereta...bukan pasang system ke hapa tapi pi pebetul akunya central locking kereta tu dah tak berfungsi lah pulak.....

2 comments:

cHaDacHaDa said...

klu salesman nak gaji besar+komisyen tinggi,
abang suh ler dorang dpt job besar2.
suruh jek.kuasa veto bosssss!

heheh~

Zaidi Zainal said...

chadachada: kalau suruh buat yg besor2 tu mcm takut lah pulak nak buat.......susah mau cakap la ini olang..buat shakit hati je tau...haa kaki dah baik ka

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih