family

family

SIAPA TU??? (PART 2)

Dua samseng yang sudah pulang kepangkal jalan...............................

Hahahahahaha......kelakar lah gambor lama2 ni.....ok dua Samseng ni sebenarnya aku n kawan baik aku masa sekolah dulu Encik Rozmi Dulbahari...masa ni aku tengah menghantar dia ke airport nak gi sambung belajor ke UK...tak silap tahun 1990 ni.....gambar samseng yang entry lepas tu lagi lah lama tahun 1984 masa tu aku baru abis SRP peh, SRP la ,mana ada lagi SRP sekarang nih ....dalam sebok aku teringat kawan lama rupanya ada juga yg cari .....best kalau ada gambar lama lagi nanti aku tempek sini lagi

3 comments:

plug2pin said...

1990 saya masuk form 1
so smpt la merasa SRP bukan PMR

1984, br darjah 1

Dakjaat™ said...

hek! hek! ;p gambar lama tuwh ... ;p klasik sangat! ..

oRanGeLiLY said...

samsenggg????hahahhah

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih