family

family

ROAD TAX.....

Berjaya dapat road tax heheheheh....sebenarnya road tax kenari tu dah out sejak Februari hari tu...malas lah nak bg tau napa tak renew tu kan....tapi selama 7 bulan dengan selamba nya aku menjadi pesalah jalanraya....gila...kalau JPJ tahan mau kena sita kereta tu tapi apa2 pun aku dah settlekan...


Terus tampal kot karang kena tahan mak ooooiiii

2 comments:

Dakjaat™ said...

hehehe.. ko ni .. jangan abaikan tanggungjawab .. =)

Zaidi Zainal said...

ada sebabnya dakjaat bukan sengaja...kalau tak sampai sekarang aku biar je tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih