family

family

PUBLIC HOLIDAY (NUZUL AL-QURAN)

Ofis aku terletak di Negeri Selangor Darul Ehsan...so hari ni cuti la opis tutup....rehat je kat rumah..badan masih ada rasa lemau-lemau ni....wife aku Cik Puan Faridah pun minta cuti masak hari ni...hehehehe sejak puasa ni 2nd time aku makan luar ngan family...

Aku makan masa buka jer dah kenyang kena buah kurma, kueh sikit, minuman...dah rasa kenyang tapi shakali-shakali tu kena lah bawa mereka ni makan kat luar......makan pun simple jer sebab aku dah kenyang cuma layan jer la.........

Tetaplah bersilat Cik Puan Faridah melayan anak-anak gitu....

3 comments:

oRanGeLiLY said...

bersilat...pompuan mmg hebat..hehe

syd said...

hye bro!best bukak puasa..hehe

No 30 Jalan F3 said...

orangeliliy-hehehe ye ke aan

syd- bole la syd tapi perut dah kenyang la

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih