family

family

OPEL FRONTERA-TRANSFORM FROM PETROL TO DIESEL ENGINE

Kat bawah ni gambar kereta partner aku Azhar......tengah berusaha utk menjadikan kereta yang berkuasa petrol kepada diesel....hehehehehe macam-macam la.......

Dah 4 bulan kereta ni di "bedah" kat workshop belakang ofis aku ni......

Dalam masa yang sama staff2 aku semua dah raya mood....dan termasuklah budak Cina ni....
hehehe..... dia yang beriya-iya menghantar kad hari raya pada geng2 satu opis.....termasuk boss-boss (adakah ini satu cara meng "jek" boss2)

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih