family

family

MENGANTUK NYA MATA AKU NI

Ngantuk betul mata aku ni, menguap je aku dari tadi...waktu bulan puasa ni selalunya aku tido lewat betul tiap2 tahun macam tu.....bila aku nak masuk tido Puan Faridah aku pun dah nak start prepare sahur dah..jadi keja aku mengejut orang sahur...tapi aku tak pulak sahur...sebab kalau kekenyangan terus aku tak tido mahu pening kepala aku siang nanti....sebenarnya perangai tak leh tido dah lama dah..since zaman student dulu....body clock aku pun dah lari habis2 san dah ni..Hehehe aku buat entry ni pun pasal mata ni ngantuk lah juga....

Sejak berblog ni ghajin hang posing noeee

Sempatlah short nap dalam 15 minit....kekekeke siap letak timer camera pastu trus zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

8 comments:

Wangi74 said...

Insomia ke you?

Dakjaat™ said...

better belajar tido awal .. rehatkan kepale tuw .. nanti saraf/urat2 kat kepale tu bengkak .. memang seksa la rasanya .. solat jgn lupe.. setiap kali bersujud tu .. darah akan turun ke kepala... tu yang menyihatkan .. =)

oRanGeLiLY said...

kesiannye..mcm burung hantu daaaa

Zaidi Zainal said...

terima kasih atas nasihat2 semua tu...

ArELeEz said...

tido adalah nikmat t'indah bg ku.. hehe..

azila said...

try mkn executive b & ada jugak 1 supplement yg bantu utk tdo,tp x ingt la,try tnya pharmacist la bro ye...x pun,main sudoku sblm tdo,sure lantuk...hehehe

Wawa_Nadwa said...

kekeke!
x bleh blah lew.
sempat lagik tuh letak timer camera.
hiks!
=)

Zue said...

adoiii nak tergelak lak tgok ayat akak manis tuh..insomia ke?..adeiii... hampunnnn En Zek..
saya pahammm bulan2 poso ni.. sahur bangun awai kan...hehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih