family

family

LAGI GAMBAR LAMA

Dalam 2, 3 hari ni...ada lah kawan lama aku dok tagged aku gambar2 lama ni....adusss kenangan mengusik jiwa ni....zaman aku sekolah..di Kuantan...tak silap aku zaman form 3 ni.......terima Kasih pada Rozmi....susah2 je mengeledah almari lama dia la tu agaknya....

Aku paling tak tahan tengok style rambut tu....kekekekekeke

11 comments:

oRanGeLiLY said...

mude2 suda bergaye sakan

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

posing maut tu

Mr. Right said...

Wah... bro. Macam Gila-gila Remaja lah. Haahahhaa...Gambar depan bas/lori tu macam artis, boleh jadi cover majalah URTV. Hahahaha....

kaklia said...

tu rambut chikang nama nya.....pakai lak seluar ketat..heee....

kaklia said...

tu rambut chikang nama nya.....pakai lak seluar ketat..heee....

cHaDacHaDa said...

wah2.
mcm cite zaman 80-an.

ni klu ada motor jipang,complete set!

patut buat tag bende ni.

nnt org yg ditag gigih carik gambo lama.

hehe~~

Zaidi Zainal said...

Hahahahaha terima kasih semua....anak aku pun pecah perut tengok gambar tu tau

lily lotus said...

seronok kan bila teringat blk zaman muda mudi ni ;)..eh muda lagikan..i mean ur jiwalah..hehe

dakchomey said...

alololo....klu teringat zaman dolu2 bleh tergelak kan..

Zaidi Zainal said...

Lily lotus - memang seronok paling2 masa belajar dulu....mcm takda masalah je.....jiwa muda? ermmmmmmmm

dakchomey - boleh gelak guling2

Aunty Yan said...

itu trade mark u D... kalau kat rambut tu boleh tulis logo "trademark" lama dah ada dah tu hehehee

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih