family

family

COURT CASE FAZURA DAH SETTLE

Ha napa lah pulak ada special entry pasal budak cantik ni.....sebenarnya bukan apa...ihikss aku ngan partner aku Suhaimy minat betul kat Fazura ni....Suhaimy cakap perempuan berhidung pesek yang paling cantik di Malaysia....Fazura lah.....hehehehe....Settlie hal court kau dah ye....lepas ni jgn lagi main buka2 kasut....nanti terketuk lak kepala orang lain...hehehehe jgn marah haaa....

Gambar di ambil dari Harian Metro 23 Sept 2008

2 comments:

pearlEJ said...

me pun suka tengok muka sweet fazura nih...

Zue said...

saya pun suka tgok fazura nih.. cantek n sweett jerr...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih