family

family

TAK DA IDEA NAK DINNER APA

Tadi wife aku tanya apa nak makan malam? Soalan cepuemas yang paling susah nak jawab tu...hari minggu mcm ni memang la malas nak keluar so aku suruh je la buat mee goreng...best gak tu kan sebab lama da tak makan mee goreng..



Hehehe sian wife aku, start engine gi lah dia kekedai runcit berdekatan beli barangan utk menggoreng mee.




Budak perempuan ni da tak tahan lapar makan dulu lah dia roti canai.....hemh dengan gula...ish ish ish





Si Farhaneez ni masih tido and nyenyak sekali...sweet dream my dear baby.......




Di masa yang sama ada pulak yang cuba2 nak jadi blogger ni......





Chewwwah sempat posing sebelum goreng mi tu.....




Bau2 bauan dari dapur tu membuat kan aku jadi tak menentu.....peh tiba2 rasa lapar sangat

2 comments:

Wangi74 said...

wah..lawa dapur..cabinet canteklah..eh raya nnti ajak eh dtg rumah..hehehe

ZAIDI ZAINAL said...

InsyaAllah sila la...kabinet tu dlm gambo memang nampak cantik hehehehehe photogenic tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih