family

family

PLANOGRAM....APA TUH????

Setelah abis disusun barang2 dari Jakarta tu hari kat warehouse maka pening la kepala pulak camana memikirkan barangan tu hendak di "display kan" bila dah di hantar ke outlet2 yang tertentu. So kenalah kita buat satu process yang dinamakan PLANOGRAM..Haaaaa tu partner aku yg hardworking .....Azhar yang bertungkus-lumus buat menda-menda tu...

No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih