family

family

ASAN @ RAHIM


Mamat yg bergambor dgn family ni lebih kurang mcm sepupu lah dgn aku tapi our relationship is more than sepupu. I've been with him since childhood. Utk awal2 blog aku ni aku akan kenalkan mereka2 yang rapat dgn aku..Walaupun tua camni aku ngan dia still mcm dulu juga..Dia ni kaki bola walau dah veteran tu still gak nak main..dia main ngan Viking Club expat omputeh Denmark nya team cuma dia antara pemain yang tak berapa cerah kulit nya wakakakaka.......Nama betul dia Rahim tapi masa kecik dia kuat nangis so arwah mak dia tukar jadi asan
NI LA TEAM BOLA DIA TU..................

2 comments:

Wangi74 said...

Kat mana ni..team kat KL ke?.Taktahulak ada team team bol ani..hehehe..acikpun bukan kaki bola..

ZAIDI ZAINAL said...

Team ni kat KL tapi gambar tu masa tournament kat Hong Kong tak silap saya

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih