family

family

BER TEH TARIK ANAK BERANAK





Agak bosan aku semalam (hari Ahad) lepas Maghrib aku rasa macam nak melepak-lepak ...tapi tak tau mana nak pergi.....

Datang idea aku nak pi cuci mata kat Wangsa Walk.....maka berbondong-bondong lah aku satu family minus Farhan seperti biasa nak lepak rumah je katanya nak layan bola kat TV.......

Kat sini aku mengeteh anak beranak.......

Cik Puan Farida.....senyum je.....

Makan maggi goreng je budak ni.....

Dia pun sama....dua anak dara aku ni memang peminat mee.....apa saja jenis mee diorang suka...

Suka gak aku lepak kat Wangsa Walk ni.....crowd not bad....apa kata kalau TUKUL buka sini....

17 TAHUN SUDAH

Semalam 23 Januari cukup 17 tahun umur perkahwinan dua pasangan bahagia Zaidi dan Farida, insyaAllah semuga berkekalan sehingga ke akhir hayat.

Terima kasih pada isteri tersayang yang selama ini memahami kerenah aku yang agak cerewet....dan yang paling utama dapat menjalankan tugas sebagai ibu pada anak-anak.....dengan baik sekali.....

TUKUL BUILDERS AT SUNGAI PETANI

TUKUL Builders Sg. Petani akan dibuka.....sekarang dalam proses-proses akhir dalam menyiapkan apa-apa yang patut disana......





Begini lah rupanya TUKUL Builders di Sg. Petani, sekarang dalam proses penghantaran barang.


BOSAN, BUSY, BOSAN, BUSY

Blog ni, dah lama tak berupdate.....sebenarnya banyak benda nak diupdate kan tapi agak kusut sikit dalam seminggu dua ni..disamping tubuh badan yang dah tak berapa kuat ni ...kurang sihat...hal-hal berbangkit di awal tahun.....dan macam-macam lagi lah......so blog ni aku isytiharkan cuti .....untuk tukang updatenya dapat kan kembali kuasa mengupdate blog ni....banyak menda nak di keluarkan ........takpa charge battery dulu baru......laju sikit nanti

TUKUL SALE AT FOYER SACC MALL

Sila lah datang beramai-ramai ke Foyer SACC MALL SHAH ALAM....ada warehouse sale disana bermula dari 8 Jan hingga 10 Jan 2010

PROMOTION AT TUKUL

SILA-SILA LAH KE TUKUL BUTIK LOGAM

SAMPAI SUDAH 2010


Tak tunggu dia sampai juga kan......dia tetap datang ....dia tak undur pun makin kedepan....ada orang yang macam menunggu-nunggu untuk dia sampai........ada yang berparti ria.....bakar duit ....bakar mercun......melompat-melompat....menjerit-jerit......mungkin mereka ini dah berjaya dengan apa yang diimpikan....

Selamat datang 2010.....tahun yang makin mencabar.....hidup mesti diteruskan.....di hujung tahun ini....peristiwa sama akan berlaku lagi.......Semuga perkara yang bahagia....menggembirakan....di tahun ini.....lebih baik dari tahun 2009 yang penuh dengan kenangan....



About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih