family

family

LAMA TAK UPDATE


Lama dah tak berupdate blog ni.....emmmhh adalah beberapa hal yang membuatkan blog ni tak berusik....kena fikir benda-benda tu..banyak pakai memori otak aku ni...maka untuk blog ni aku kena rehatkan kejap....ni pun ada masa terluang maka....aku cuba lah update sikit-sikit...dapat kan semangat untuk blog ni.....


Perasan tak dalam blog aku ni jarang aku post muka sendirikan...jangan-jangan ada yang dah lupa mana satu lah Zaidi ni empunya www.30jalanf3.blogspot.com ni....haaa ni lah gambar terbaru yang pakcik ada....


2 comments:

ArELeEz said...

semangat blog nie, kite kene seru tau! alaa.. cam kekasih ku seru tu, ha..! hiks..

plug2pin said...

nampak muda aaa..hehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih