family

family

SATU LAGI PROJEK ..MENGECAT RUMAH





Masih dalam mood semangat nak mengecat rumah......sekarang di kawasan guest area tu.........

Sebelum siap dicat...


Selepas kerja cat selesai......




Tengah semangat ni...mana lagi nak cat lepas ni......


6 comments:

Erman Muzahar said...

Bro ni link blog aky tang baru.....
http://smallofficehomeoffice-soho.blogspot.com/

plug2pin said...

lawa warna tu..skrg ni tgh dok pikir2 warna apa yg sesuai utk cat umah...plan nak cat ruang tamu warna coklat soft, dan kat master bedroom warna grey..tmpt selain tu entahler

No 30 Jalan F3 said...

Erman - ok bro aku dah singgah blog baru kau...

plug2pin - haaa datang lah tukul...kita boleh recommend u warna2 yang sesuai......

plug2pin said...

kalau dr seri kmbgn, tukul mn yg paling dekat utk pi

plug2pin said...

dpt murah tak rega? hehehe

atty's said...

memang cantek ar kaler tuh ..menarik tertarik..

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih