family

family

GRADUATION AND CONCERT DAY - FARHANA




Entry ni panjang sikit....alahai cerita budak ber"concert" Sabtu lepas.....maka separuh hari aku kat Dewan Majlis Perbandaran Ampang Jaya...

Aku dan family antara yang paling awal sampai kat situ....lapang je suasana sebab orang tak ramai lagi.

Budak kecik ni yang beria-ria, macam dia yang nak buat performance atas pentas tu....

Maka session berposing-posing la tengah tak ramai orang ni kan....


Macam dah penat je ....dah nampak sebaya je dah dua budak ni kan..

Ber"touch up" sikit muka masing-masing...

Pose lagi budak dua orang ni....



Beberapa gaya menarik dari Siti NurFarhana....chewahhh

Apalah serius je muka mak apak diorang nih....penat ye...kesian.....


Sebelum masuk dewan last copaque nye pose....

Antara yang awal datang Suhaimy and family...........anak dia pun ada masuk bahagian..

Budak-budak yang yang grad....tahun ni tahun depan darjah satu lah Farhana ada lagi setahun kat situ...

Persembahan dah bermula....Farhana groupnya show yang kedua....

Ali Baba and The Magic Carpet...tajuk shownya....


End of her show....gambar agak kabur...maklum lah pakai kamera tikam..

Farhana with her best friend Sara.....

Farhana with The Beast (The Prince) anak pada Suhaimy....apa lah jauh sangat tu....hehehehe

Comel-comel je budak2 ni kan.....

On the way back tertidur dia ...keletihan agaknya......kesian dia....

3 comments:

*ayu the sun* said...

alah sian dia.. sampai trtidur.. penat tu buat show!
:)

Wangi74 said...

Oh thats cute..tulah anak2 ni masa kecik2 ni lah nak tgk puas2 kan..

Aunty Yan said...

actually kan D.. rupa pun dah hampir sama dahh...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih