family

family

LINDA TAGGED LAGI

Agak sibuk kebelakangan ni, maka kurang lah masa untuk meng"update" blog seluar jeans nih....Cik Adik Manis Linda ni ada tagged aku pasal macamana rupa wallet dan apa yang ada dalam wallet aku tuh............

1. Snap gambar wallet dalam dan luar....camana rupanya

Ha ni rupanya wallet aku.....

Rupa dalam wallet aku.....

2.  Introduce your wallet, apa brand mana beli...

Hahahaha..... takda brand la wallet aku....dan takda dijual dimana-mana pun sebab dapat free....WD40 bagi....cuma siapa yang jadi dealer WD40 jer boleh dapat kekekekeke....

3.  Tunjukkan apa yang ada dalam wallet tu....

Dalam wallet aku cuma ada

  1. Kad pengenalan
  2. Lesen memandu
  3. Business Card
  4. Cash RM38.00
Aku memang tak da ATM card , Credit card...atau segala kad2 yang lain.......hemh jangan tanya kenapa....dah dekat lima tahun aku hidup tanpa card yang boleh mengeluarkan duit tu....

So Cik Linda....ni le rupa wallet saya..........


3 comments:

cHaDacHaDa said...

lain muka abg dlm driving license.MUDA SIOT.

:)

kaklia said...

muka mcm budak baik ek...hahaha....kueh tat ok ke bang...

Media Siber said...

id kad tu .. ekekekeke!: p

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih