family

family

TAK SETTLE-SETTLE LAGI NI

Lebih kurang 1/2 stock dah masuk....masih ada setengah dan beberapa hal lagi ni............aduh masa laju....duit pun laju jugak ni......tapi susunan barang2 dah kira settle..........


Masih jauh lagi perjalanan ........

Untuk hilangkan tekanan kita makan dulu.......pekena sup....and nescafe



2 comments:

Aien cute said...

Aiii...

pekena soup ngan nescaffe jer ker?

tak ajak pun =P

Zaidi Zainal said...

LInda....Ok lain kali i ajak u mesti join tau....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih