family

family

FINAL TOUCH-UP BEFORE 2ND MAY 2009

Hari ni kita buat final touch-up sebelum BUTIK LOGAM TUKUL dibuka pada 2nd May 2009


Ha tengok....lain macam je mamat ni....jadi mandur ka???....Partner2 aku ke Kedah....Insyaallah...ada satu lagi TUKUL disana...tengah survey tempat......so aku dgn Human Resource and Training Director ...Puan Shireen memberi kata2 akhir buat staff2 Butik Logam Tukul Taman Melawati.


Kid's Corner in TUKUL..................


No comments:

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih