family

family

MAKIN KONTOT

Bila dah start potong rambut aku ni maka...mula lah rasa serba tak kena......rasa macam kembang semacam jer...dalam tengah tak berapa sihat tu hari.....rasa rimas je maka ku kontotkan lagi rambut aku ni....

Macam budak sekolah.....or macam pelakon 60-an.....je



3 comments:

Mr.Right said...

Bro, macam mat belia kampong aku pun ada. Kurang ganas tapi lebih kemas. Hahaha....

Zaidi Zainal said...

Mr Right.....hahahaha macam mat belia kampung kau....tu la rasa ringan je kepala aku skrg

kaklia said...

alhamdullillah...dah sihat ye...bagus2...muka pun ada nampak fresh...hensem gituewww...hehehe....

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih