family

family

BERASAM PEDAS DI HARI MINGGU

Punyalah susah nak pikir nak makan apa dia hari Ahad lepas......kononnya family semua nak celebrate birthday aku.....tapi memang tak pernah celebrate aku sebenarnya..birthday ni...selama 40 tahun ni baru dua kali jer aku tiup lilin kat kek.....

Tak tau arah mana nak makan.....maka kita pi MYASAMPEDAS je lah...Cik Linda Onn nyer kedai depan TESCO Ampang......

Asam pedas ikan kembung and beberapa lauk lain lagi.....

Farhan cuba menunjukkan skilnya menyenduk nasi dan yang lain2 tunggu dan lihat...

Lama dah tak snap gambar dua budak bertuah ni....

Alhamdulillah licin semuanya....not bad...boleh tahan masakannya mengikut citarasa aku..

3 comments:

kaklia said...

nak gi try lah nanti...mcm menarik je....

ArELeEz said...

hepi belated besday to u! moga pjg umur (instead of rambut yg pjg! he3..) & murah rezki!

Aien cute said...

happy belated to u... harap tak terlewat lynn wish birthday yg ke-40. Semoga panjang umur dan murah rezeki.

Awak nak tanya nie.. macam mana awak makan susu tu! sowei lah lynn tak follow up. Lagi pun lynn dah tukar number phone.

Number phone awak pun kita tak ada.

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih