family

family

POTONG RAMBUT....BY LEVIN

Tah hapa hangen aku ni hari rasa nak potong rambut aku yg dah berjela panjang ni....hehehehe dah tua2 pun nak rock lagi......

Mamat yg tukang gunting nih aka hair stylish nama dia Levin...dulu dia kerja kat salon sebelah kedai lama aku kat Bandar Baru Ampang sekarang dia biznes sendiri...dia buat secara freelance and all kind of hair do dia buat kat tempat customer je...senang takyah aku nak gi kedai gunting dia datang rumah je...

Dah 8 bulan aku tak trim rambut ni peh...patut lah serabai jer....aku potong sikit je...paras bahu je ...

Bak kata Cik Puan Farida....takda beza pun......

6 comments:

ArELeEz said...

wat la rebondin'. he3..

plug2pin said...

ala...tak nmpk beza pun....igtkn potong pendek..

kaklia said...

mcm kenal je mamat tu...akak salu buat rambut kat kedai sebelah kedai tukul tu gak lah...ingat kan nak potong pendek...mmg tak de beza pun zek...

Diana-k said...

laa ingat botak tadik..muehehehe

Mr.Right said...

Bro, takde beza sangat pun. Potong botak la.. utk charity.

http://www.kennysia.com/gobald/

Ada berani?

Zaidi Zainal said...

Areleez - rebonding kah kah kah...burok lah muka pernah buat sekali...

plug2pin-hehehehe lum nak bg betul2 pendek lah....

kak lia-betul la budak tu kak

diana kay-botak pernah sekali dulu tahun 2000 masa tu pi umrah...sejuk je kepala

Fendi-Bro tak berani lah...hehehehe

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih