family

family

LEPAK DI BALCONY

Masa kat PD tu hari aku dok melepak kat balcony apartment dengan Cik Puan Farida.....lepas budak perempuan 2 orang tu tidor maka berbual-bual lah aku kat situ dengan Cik Puan ...hemh lama dah tak duduk berdua-dua bual2 maklum lah dia sibuk nak menggayakan hal2 rumahtangga, anak-anak dan lain-lain lagi lah...sampai pukul 2 pagi lah borak sambil makan kacang dan minum coke...maka ada lah idea aku menyenap gambar berdua2 maklum lah jarang dah bergambar berdua asyik ambik gambor anak jer......

Ada lah tersesat satu gambar masa dalam kereta on the way nak ke PD tu...and gambar Farhana tiba2 terjaga pastu join sekali lepak kat balcony tu...

4 comments:

Dakjaat™ said...

hekhek! ;p family must be together.. takkan farhana takleh enterprame.. ekekeke! ;p

plug2pin said...

muka anak2 pompuan cam muka mak depa

plug2pin said...

muka anak2 pompuan cam muka mak depa

Zaidi Zainal said...

Dakjaat...hehehehe boleh enterprame..tapi sian budak2 tu dah pukul 2 pagi tu...

Plug2pin ....ye lah kan...sama jer tu

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih