family

family

MERAH MERATA-RATA DI POTLUCK REDMUMMY

Disekitar.....POTLUCK REDMUMMY......


Antara yang hadir ........(Gambar ehsan dari www.redmummy.com)

Sebelum acara bermula....lepak sat....sesat la pulak..nak cari tempat ni..1st time bawak family jumpa blogger2....


Cik Puan Red sedang memberi kata2 aluan......ditemani oleh Cik Red Kecik..


Sebelum makan-makan...ada game dulu.....haaaa game ni best diorang panggil apa tah lupa lak..game dia camni satu team ada 4 orang...so kita kena keluarkan batu2 and guli2 dalam tub yang diletakkan ais u dengan kaki dalam masa 1 minit.....team mana paling banyak keluarkan benda2 tu maka...menang lah mereka2 itu....sampai ujung satu minit kaki naik kebas beb...

Acara yang ditunggu-tunggu....acara makan2........


Acara makan epal yang tergantung sambil mata ditutup...huhuhu pakcik menang nih...hehehehe


Game ni pun best n simple mak apak tiup belon..anak-anak pecah belon..sapa yg dapat pecah kira menang lah....hampir semua menang ....


Sessi bergamba bersama Redmummy..sebelum acara berakhir....


Haaaa untie ni kan...(ikut panggilan Farhana) kalau kat blog dia...gambar muka dia sekerat-sekerat je kadang nampak idung je kadang nampak tangan jer.....partnernya lagi lah pemalu..

Best.....seronok.....sekali-sekala jumpa blogger2 ni...kawan-kawan dari alam cyber...lain dari dunia hari-hari....Mem Red...taon depan buat le lagi ya...


6 comments:

oRanGeLiLY said...

ehhh..mcm kenal je auntie tuh :P

ak_0143 said...

huhu
mmg best smlm
yang siotnya kalah men epal tuh!

Diana-k said...

abg zaidi....tahniah laa menangg...
ehhehehee

atty's said...

abg zaidi....tahniah
tk smpt nak snap gmbr

Zaidi Zainal said...

Orangelily-Haa tu la macam pernah ku lihat untie tu kann

ak_0143 - memang best kan saampai kenyang lah perut makan epal tu...

Diana-k- Toche-toche..tima kasih...diana

Atty's - Tima kasih...sampai tersedak lagi tu masa makan epal tu

Mr. Right said...

Bro,
Ko sampaikan salam aku tak? Tak la tu. Hahaha...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih