family

family

KEPALA LEMBU

Orang kata daging kat area kepala lembu ni best paling kat pipi dia tu....ye ke??....kepala kambing aku pernah makan sekali masa tu kat Mekah tahun 2002...aku buat umrah..letak dalam Nasi Beriani.....peh berminyak.........




Ha tu ...bersungguh-sungguh pak mentua aku dok siang kepala lembu tu....


4 comments:

oRanGeLiLY said...

comelnye pisauuu..hehehhe

Wangi74 said...

Observant tul si orangge..ni gambar kalau Said tgk harus Said jadi vegetarian ni..hehehe

Zaidi Zainal said...

Orangelily---sebenarnya kan aan nak lapah pakai pisau tu lagi baguih tau...

Cik Puan---my father in-law ni adventerous orgnya hehehe

Zue said...

ADEHHH.. takutt nyerr tgok kapla lembu...hehehe...

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih