family

family

JEANS LEVIS 501 YANG DAH REPUT

Dalam banyak2 jeans aku.....yang paling aku suka dan sayang jeans Levis 501 yang dah reput ni...dah berapa kali koyak di lutut di poket belakang...aku tampal balik ....sampai mak aku pun komplen tadak seluar lain ke...balik2 seluar koyak ni juga ko pakai yek...ada lagi jeans lain...tapi nak yang ni juga.....patut la dulu2 aku tengok napa lah orang suka pakai seluar tampal2 ni rupanya best..hehehe..Kali aku baru repair kat lutut tu kalau tak dah macam nak putus dah seluar ni...
Yang aku dok tampal2 tu sebenarnya berlubang tu...aku pun tak faham jeans ni mudah reput..jeans lain ok je




Bila dah tampal2 jadi stylo la pulak...kan...pastu yang kat lutut tu pun koyak juga baru je pi repair..

Poket pun koyak tu...macamlah duit banyak sangat sampai boleh koyak.....

Pastu...sambil aku dok hapdet...entry ni habis satu bar coklat ...ish...ish...ish


4 comments:

kaklia said...

rasa nya kan, semua org ada favourite jeans. mcm akak dgn hb pun sama lah jugak. bukan tak de jeans lain tapi yg satu tu lah yg suka dok pakai. hb akak punya levis 501, yg akak lak jeans padini jek....tak tau naper yg nih gak sedap pakai...dah naik nipiss dah, tak lama lagi main tampal mcm u gak lah kot...heee....tapi ok lah kan...rugged gituew..

Dakjaat™ said...

rugged seyh~ hehehee! tapi tak gemar sangat kalau banyak sangat tampalan .. macam tak mampu plak beli seluar .. lagi2 kalau kaler selur jin tu kuning ... heheheh!

abe zaidi! selamat tahun baru!

pearlEJ said...

ailaikkk!! sgt rugged okeh jean mcm tu..

zaidi zainal said...

jeans kuning hehehehe effect je tu...jeans biru tu....and kadang2 memang tak mampu----DAKJAAT

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih