family

family

CUTI KRISMAS YANG AGAK BUSAN....$%^&(((y%

Hari cuti ni boring gila.....plan nak keluar tapi malas.........so bergumpal ngan anak-anak je la......sempat la aku pi McDonald's tapau bawak balik sebab teringin pulak nak makan burger..

Yang paling boring....hp aku pun senyap je...rupanya...Suhaimy ada sms aku...tak masuk hp...dah pukul 11.00 malam, Suhaimy call apasal sonyap...on fff hp ha kau sepuluh sms sekali masuk....takkan nak kena beli hp baru kot....kekekeke


Pantang landing sure ada yang menyelit tu....


Orang lain semua malkan burger dia makan fries je//

2 comments:

oRanGeLiLY said...

alasan nak enpon baru yek bang ek???

Blogger said...

Anyone here wants a FREE MC DONALD'S GIFT CARD?

About

PENAFIAN

Penulisan dari Penulis Blog ini adalah lontaran pendapat/pandangan peribadi dan tidak sama sekali mewakili mana-mana individu, sama ada yang masih hidup atau pun sudah meninggal dunia. Sebarang penulisan yang bersifat serupa dengan penulisan yang lain adalah kebetulan.

Terima kasih